menu

Heldersebedrijven

 

Helderse Bedrijven is de bedrijvengids van Den Helder en  wil aan de hand van een beoordelingsplatform, gedreven door onze jutters, een uitstekend overzicht geven van klantervaringen.

Wij helpen bedrijven om online beter zichtbaar te worden, beoordelingen te verzamelen en een direct inzicht te bieden van de mensen die het belangrijkste zijn: hun klanten. U kunt als klant doelgericht bedrijven opzoeken en door uw mening te geven de winkel ervaringen van de Helderse consument te verbeteren. Hierdoor hebben consumenten meer vertrouwen en kunnen bedrijven eenvoudiger nieuwe klanten winnen.

Wij streven naar een transparante en onafhankelijke weergave van de klantvriendelijkheid van bedrijven in Den Helder en Julianadorp.

Helderse Bedrijven is een onafhankelijke site waar burgers van Den Helder en Julianadorp hun ervaringen met en over bedrijven kunnen delen waar ze mee te maken hebben (gehad).
Regels:
- Uw reactie/ervaring is naar waarheid ingevuld.
- Uw reactie/ervaring gaat over een bedrijf/winkel bij wie u als klant direct betrokken bent (of betrokken bent geweest).
- Het desbetreffende winkel/bedrijf dient gevestigd te zijn in Den Helder of Julianadorp.
- Wees niet onbeleefd, grof, boosaardig, wraakzuchtig of haatdragend.
- We vragen u anderen niet te misleiden door onjuiste ervaringen te delen welke niet op waarheid berusten.
- Geen directe of indirecte advertenties of sluikreclame maken voor goederen en/of diensten van jezelf of anderen.
- Uw recensie bestaat uit minimaal 8 woorden.

 

Wij wensen u veel plezier op Helderse Bedrijven.

IK HEB DE REGELS GELEZEN EN GA AKKOORD - GA VERDER